voorpagina

Het MTB seizoen is weer begonnen en hoe...

Van 30-September tm 3-Oktober stond het MTB weekend in Sauerland op het programma. Regende het in Nederland pijpenstelen, in het Sauerland scheen de zon regelmatig en was het een heerlijk weertje om te fietsen. Zo'n 20 leden waren vertrokken naar Brilon om daar een lang weekend in de jeugdherberg door te brengen.

MTB trails waren in de directe omgeving en er waren mogelijkheden genoeg voor mooie routes. Donderdag een rit om erin te komen via de MTB route van Brilon. Vrijdag een pittige rit met de nodige hindernissen langs Willingen, (bergbeklimmen met fiets is ook een MTB vaardigheid). Zaterdag een heerlijke rit in de omgeving van Brilon (het dorpspleintje was zo gezellig dat we bijna vergaten om verder te fietsen) Zondag kon je kiezen voor de uitdagingen van het trailpark of een tocht door de omgeving (niet elk streepje op de kaart is een weg.)

Kortom het was een gezellig weekend met prachtige routes, prima georganiseerd. En natuurlijk zijn er een overvloed aan foto's en filmpjes gemaakt. Voor het fotoboek samengesteld door Johan de Wit klik hier.