Het is zo goed als een traditie. Het ATB weekend in oktober. Dit jaar streken we van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober neer in hotel Panoramblick in Wildewiese. En voor wie dat bekend voorkomt, ja daar zaten we vorig jaar ook. En net als vorig jaar zijn we dit jaar weer erg welkom ontvangen en hebben Sonja en Eric ons super in de watten gelegd.

Maar het ging natuurlijk om het fietsen en wandelen. Jinke had zich ingespannen om vooraf een 4-tal routes te bedenken met daarin de nodige ATB uitdaging. En dat is prima gelukt. Prachtige routes, met het nodige klim en daal werk en zeker geen herhaling van vorig jaar. Bedankt Jinke! Het was weer top. 

Maar ook de wandelaars hebben zich goed vermaakt en hebben in de omgeving van Wildewiese lekker kunnen lopen. Helaas troffen we zaterdag een (op het eerste gezicht) wat mindere dag. De voorspelling was veel regen, dat deed een aantal leden besluiten om een cultureel uitstapje te maken en een burcht te bezoeken. Maar ondanks de voorspelling viel achteraf de regen mee, en ja vies wordt je toch op de ATB.

Al met al kijken we terug op een goed verzorgd, gezellig en sportief weekend, waar iedereen met plezier zijn "ding" heeft kunnen doen.

De foto's geven denk ik een goede impressie. Die staan HIER.