Kennen jullie deze man? Dit is Henny. En van Henny kreeg ik "moppers". Hij "mopperde" dat ik altijd mensen uit groep 1 op de foto zet, en dat het in groep 2 ook erg gezellig is, en waarom ik daar niet eens een keer mee ga? Nou hij wordt op zijn wenken bediend want deze keer is de foto serie vanuit het peleton groep 2. En natuurlijk heb ik wat speciale aandacht aan Henny geschonken :-)

De Dag en Dauwtocht 2016. Dat betekent 06:00 vertrekken (dus nog eerder opstaan), een mooie route (dat is Albert wel toevertrouwd) en prima weer. Dat zijn toch garanties voor een mooie tocht. Maar het kan beter, want halverwege werden we opgewacht door Joke en Sylvie. Die hadden de koffie en appeltaart voor ons klaar staan (en bananen, broodjes en stroopwafels.) Top geregeld dames, dank daarvoor. 
Zoals gezegd werd er in twee groepen gestart. De opkomst was ook hoog een dikke 20 mannen en vrouwen. En hoe zit dat nu met groep 2 zul je denken? Nou daar wordt ook hard gefietst, en het is daar ook erg gezellig, kijk maar naar de foto's, dikke pret. Helaas werden we wel even opgehouden door een lek bandje, maar dat kan in groep 2 de sfeer niet bederven.

En als je dan toch naar de foto's kijkt, valt het je dan ook op dat het met zulk mooi fietsweer dicht bij huis ook prachtig is? 

Voor de foto's klik je HIER.