Op maandag 11 januari vond de nieuwjaarsreceptie en de presentatie van de nieuwe trainings doelen plaats. Dit gaat vermoedelijk traditie worden. Omdat Grietsen een ongevalletje had gehad deed Klaas de presentatie. Dat deed hij vol verve en met passie. Je kunt zien dat Klaas 41 jaar lang vol liefde onderwijs heeft gegeven. En zich vooral betrokkenen voelt bij mensen die extra hun best moeten doen om alles bij te kunnen houden. En hier ligt meteen de link met trainen. Diegenen die wat minder zijn en daar wat aan willen doen, zullen extra aan de bak moeten. Onze club helpt daarbij in een leuke en eensgezinde sfeer.

De zaal, 45 personen, reageerde enthousiast. Ook omdat we geleerd hebben van de vorige keer en er tal van mooie verbeteringen werden gepresenteerd. De nieuwe uitdaging heet La Charly Gaul 2016.

Baukje had een prachtig eigen verhaal gemaakt waar veel fietsgevoel en humor in zat. En natuurlijk doorspekt met haar gebruikelijke goede tips en levenslessen. Een verhaal uit het hart. Mooi!.

Albert gaf tot slot een uitleg over het aanstaande ATB clubweekend gepland van 29 september t/m zondag 2 oktober 2016. Welliswaar op dezelfde plek als in 2015. Maar dat is niet zonder reden. Vanwege de fijne accommodatie met goede bedden, het lekkere eten en de schitterende omgeving. Wat wil je nu nog meer. Nou niets. Dus nog een keer.

Riemer en Dingena hadden alles qua koffie, koek, een hapje en een lekker drankje, prima verzorgd. Al met al een heel geslaagde avond.

In het FOTOALBUM een impressie van de avond, en via DEZE link is een hand-out van de presentatie the downloaden.