Van donderdag 1 tot en met zondag 4 oktober was er het ATB Clubweekend. Dit keer was de locatie Wildewiese in Sauerland. We waren te gast bij Sonja en Eric in het hotel Panoramablick. Met 12 kamers bezet en 20 clubgenoten hadden we het hotel praktisch voor ons zelf. Door Sonja en Eric werden we in de watten gelegd. De maaltijden en het ontbijtbuffet waren uitstekend. En ook aan onze lunchpakketjes werd gedacht. Helemaal super.

Het kan niemand ontgaan zijn dat het weer echt top was. Perfect weer om te ATB-en of te wandelen, maar ook om, na gedane arbeid, nog even uit te blazen op het terras onder het genot van een kop koffie of een pilsje.

De door Jinke verzorgde routes waren mooi, veel afwisseling, klimmetjes, lekker lang afdalen en mooie panorama’s. Kortom voor ieder wat wils. En het mooiste was natuurlijk dat het droog was! In totaal is er zo’n 130km ge-ATB-ed met een kleine 2800 hoogte meters. Maar naast het fietsen werd er ook flink gewandeld.

Ook nu geldt dat het lastig is om weer te geven hoe leuk zo’n ATB clubweekend is, je moet het meegemaakt hebben. Maar de FOTO'S spreken denk ik voor zich. Voor de deelnemers een leuke herinnering, voor anderen een mooie impressie. Voor mijzelf geldt in elk geval dat ik alweer uitkijk naar de volgende!

Deze filmpjes geven een impressie van dag twee en drie:
ATB weekend dag 2
ATB weekend dag 3

Op de groepsfoto (onder) ontbreken Gerben, Ernst-Jan en Steven.