Zaterdag 16 mei stond de Tecklenburg Rundfahrt op het programma. Met 7 leden zijn we 's ochtends met een bus (goed geregeld door Richard!) vertrokken naar Ibbenburen. Daar sloten nog 3 clubgenoten aan, zodat we met zijn tienen zijn gestart voor de 100km route. De organisatie van de tocht is er wederom in geslaagd een goed georganiseerd evenement neer te zetten. Het weer was helaas slechter dan de voorspelling. Eenmaal een uur onderweg begon het te miezeren, vervolgens werd de regen hardnekkig en trok de wind aan. Maar ja het is Tecklenburg, dus de omgeving en de uitdagende klimmetjes maken veel goed. 

Dat het slechtere weer ook zijn negatieve kanten heeft ondervond Ernst-Jan. In een afdaling moest hij uitwijken doordat iemand voor hem plotseling te stevig in de rem kneep, gevolg was een buiteling in de berm. Gelukkig geen ernstige gevolgen, alles bleef heel, al zal Ernst-Jan nog wel enige dagen pijntjes voelen. Respect dat hij de tocht fietsend afgemaakt heeft. Al met al heeft iedereen met een goed gevoel de finish bereikt en kunnen we terug kijken op een geslaagde dag.

Echt fotogeniek weer was het niet, dus uw fotograaf heeft de camera zoveel mogelijk droog gehouden. In het fotoalbum is toch een kleine impressie van de dag terug te vinden. Klik op de foto of HIER