14 februari 2015. Carnaval....Valentijnsdag....maar FTC Smallingerland gaat fietsen. Onder prima omstandigheden hebben we vandaag een ATB Clinic gehad in de omgeving van Schoorl. 20 leden van de club zijn hiervoor vanochtend (redelijk vroeg) in de auto gestapt. De clinic werd verzorgd door het KMC-Mitsubishi-Kogateam. Martin Schuttert (de team manager) en Ramses Bekkenk (o.a. etappe winnaar in de Australische Crocodile Trophy) hebben hun best gedaan om onze vaardigheden weer een tandje omhoog te krikken. Aandacht voor de bandenspanning, bochten rijden en klimmen en dalen. En natuurlijk konden we al het geleerde op de vaste route in de praktijk brengen. Helaas moest Christ vanwege een kapot voorwiel halverwege afhaken, maar naast een paar kleine valpartijen is de clinic verder schadeloos verlopen. 

We kunnen concluderen dat we een prachtige ochtend hebben gehad in een mooie omgeving en er is weer een hoop kennis opgedaan. Martin en Ramses, bedankt!

Je kunt op de foto klikken om direct naar het album te gaan. Daarnaast verwachten we binnenkort nog een filmpje online te kunnen zetten.