Vandaag stond de ATB veldrit Noordwolde - De Bult op het programma, en het was weer genieten. Natuurlijk troffen we het nog steeds met het weer, maar het moet vermeld worden dat Jinke werkelijk een prachtige ATB route uitgezet had. Vanuit Noordwolde hebben we met 12 clubleden (dat wil zeggen Jinke en 11 mannen) deze route gefietst. Onderweg werden we nog wel geplaagd door materiaalpech. Twee keer een lekke band zodat onze Meester Banden Lichter (annex voorzitter Jan) zijn hart op kon halen. Voor de pauze werd het restaurant van Buitengoed Fredeshiem aangedaan. Gelukkig konden we daar de batterij ook weer opladen.

Laden maar

In het laatste stuk van de route heeft Jinke het zelfs voorelkaar gekregen om ons ook nog een portie cultuur mee te geven. Met genoegen hebben we even stilgestaan bij "het Bronshuis" in Wilhelminaoord.

Bronshuis

Zoals gezegd dus een prachtige route, waarvoor we Jinke hartelijk willen bedanken. We fietsen deze route graag nog eens, en wie weet geven de foto's zo'n goede indruk dat we dan nog meer (vrouwlijke) clubgenoten mee kunnen laten genieten van de mooie omgeving van Noordwolde.
Klik op de foto hieronder om direct naar het album te gaan.

Daar gaan ze