We hebben er lang naar uitgekeken, maar zaterdag 7 december was het zover. Met een groep van 16 enthousiaste clubleden zijn we naar Tecklenburg gegaan voor een ATB Clinic. Onze basis was het Ringhotel Teutoburgerwald. Na een kop koffie met gebak zijn we iets later dan gepland vertrokken voor de ATB tocht. (Hidde heeft beloofd de volgende keer ook een Duitse kaart voor zijn TomTom mee te nemen).

Onder begeleiding van Andries Vlietstra en Thijs Zuurbier hebben we een ATB tocht gefietst met hier en daar een clinic element. De omgeving van Tecklenburg is prachtig, met af en toe mooie doorkijkjes, en de route is hier en daar erg uitdagend. Zeker omdat door het ietwat miezerige weer de paden en vooral stenen af en toe erg glad waren. Dit leidde vrij snel tot een valpartij, met een diepe snee tot gevolg, waardoor voor Johan Mulder de Clinic veel te vroeg voorbij was. Gelukkig bleef het bij dit voorval en hebben de andere deelnemers de tocht schadevrij, maar soms op het tandvlees, voltooid.

Bij terugkomst in het hotel, moe en onder de modder, wachtte ons een heerlijk warme douche. Onder genot van een drankje en een maaltijd konden we nog even napraten, en rond 17:30 ging het weer richting huis. 

Wie de route nog eens wil nakijken kan HIER klikken.

De foto's vind je in het album of door klikken op onderstaande foto.