Afgelopen dinsdag 12 november was onze jaarlijkse najaarsbijeenkomst. Dit keer met als spreker Jan Glorie die ons mee heeft genomen in de wereld van de Bike Fitting. Gezien de grote opkomst een onderwerp dat veel van ons aanspreekt. Voordat Jan zijn verhaal mocht beginnen greep onze voorzitter de kans om eerst nog twee vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Jan Erkelens bedankte Annie Lok die vaak en met veel inzet de deelnemers aan onze tochten in de kantine van Impala van de nodige hartversterkingen voorziet. Namens Annie nam Jan Lok de bos bloemen in ontvangst.

janlokklein

fonsterraklein

Tevens werd Fons Terra bedankt voor de 8 jaar dat hij tochtcommissaris is geweest voor de Woensdagmiddagtochten.

Na dit intermezzo heeft Jan Glorie, SICI gecertificeerd Bike-fitter, ons ingewijd in de wereld van de (herkenbare) fietspijntjes en wat je daar middels een goede fietsafstelling, "de Bike Fitting" aan kunt doen. Jan gaf een inspirerende presentatie waarin het nut van een goed zadel, stuur, de juiste schoenen en een goede fietsafstelling duidelijk werd gemaakt. Alles gericht op het tunen van de fiets zodat deze perfect bij je past. Zijn verhaal zal veel van ons aan het denken hebben gezet.

Meer informatatie kun je vinden op de SITE van Jan. 

Voor de foto's van de avond klik je op de banner.
najaarbanner