ALD DJIP TOERTOCHT AFGELAST

Beste ATB liefhebber. Helaas hebben we, vanwege organisatorische redenen, moeten besluiten om de Ald Djip ATB toertocht die gepland is voor a.s. zaterdag 4 november af te lasten.

Programma ATB 2017 - 2018

Het clubrit programma voor de ATB 2017 - 2018 is bekend en is te vinden in de menubalk.

ATB weekend Sauerland 2017

Beste allemaal,
Voor een selectie van de foto's van het ATB-weekend in Grevenstein klik je op de foto:
Nog even nagenieten van een prachtig en goed georganiseerd weekend. Vier mooie dagen met prachtige routes door een schitterend landschap. Zo nu en dan pittig, zuchtend en steunend naar boven, maar het is ons allemaal gelukt. Ook van de wandelaars hele positieve geluiden. 

Als jullie een foto graag in groter formaat willen hebben om af te drukken, stuur dan even een mailtje. Dan zorgen wij daarvoor.

Groet,
Albert en Wim

Neisimmer ATB Marathon 16 september afgelast!

Beste fietsvrienden en –vriendinnen,

Tot ons grote spijt moeten we de Neisimmer ATB Marathon voor komende zaterdag, 16 september, af lasten.

Door de hevige regenbuien en de eerste najaarsstorm van vandaag 13 september is het in onze ogen niet verantwoord om in groten getale door de bossen te fietsen en dus de tocht door te laten gaan.
Dit zal gevaarlijke situaties op kunnen leveren en onevenredig veel schade aan de natuur en het parcours toebrengen. Zo maken wij o.a. gebruik van de MTB route Beetsterzwaag en ook zij verzoeken ons de route niet te gebruiken (https://nl-nl.facebook.com/MTBrouteBeetsterzwaag).

Wij vragen uw begrip voor de situatie en hopen u met onze eerstvolgende tocht, de Ald Djip Veldtoertocht op zaterdag 4 november, weer te kunnen verwelkomen.

Met vriendelijk groeten,
Tochtcommissie Neisimmer ATB Marathon

Texel 9-9-2017

Afgelopen zaterdag 9 september zijn 7 leden naar Texel afgereisd voor een mooie fietstocht. In het fotoalbum vind je een uitgebreide foto impressie (klik op de foto).

Drachtster Kei

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert de Fietstoerclub Smallingerland de fietstoertocht "DRACHTSTER KEI".

De routes gaan door een landelijke, bos- en heiderijke omgeving. Dit is de laatste fietstoertocht van dit seizoen, welke door Fietstoerclub Smallingerland georganiseerd wordt. De start is vanuit  de Kantine van Atletiekvereniging Impala aan de SPORTLAAN  te Drachten.

 De routes leiden u over autoluwe wegen door een landelijke omgeving in oostelijke richting.

De 40 km route gaat via de bossen van Beetsterzwaag  naar Donkerbroek en langs de Wijnjeterper streek weer terug naar Drachten.
De 75 km route brengt u verder via het Fochteloërveen  richting Een en Amerika, om via De Wilp en Frieschepalen weer richting Drachten te gaan.
De 110 km gaat verder oostelijk, door landelijk en bosrijk gebied naar pauzeplaats Zeijen. Langs de stuw van Alteveer, gaan we weer richting Steenbergen en sluiten op de 75km route aan om via Amerika terug te fietsen naar Drachten.

AFSTAND     START TUSSEN
  40 km        8.30 - 11.00 uur
  75 km        8.30 - 11.00 uur 
110 km        8.00 - 10.00 uur

Alle routes zijn d.m.v. pijlen aangeven.
De eindcontrole sluit om 16.00 uur.

Eventuele nadere informatie bij Klaas Dijksma
tel: 0512-523833 of 06-10551580